• Новини/Информация
Международно изложение за текстил, машини и технологии - TMT Expo!


   Уважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да Ви поканим, да посетите щанда ни в Зала-1, Щанд-С10, на ТМТ Експо-Международното изложение за текстил, машини, технлогии и аксесоари, което ще се проведе от 2 до 4 Октомври 2018г. в Интер Експо Център - гр.София, бул.Цариградско шосе 147, където ще се съберат под един покрив текстила, машините и технологиите и ще се представят най-новите технологии, оборудване и аксесоари, за леката промишленост. Паралелно с ТМТ Експо ще се състои и 7-ото издание на международното изложение за печатни и рекламни комуникации COPI’S, в което през последните години все по-силно е застъпена темата с широкоформатния дигитален печат върху текстил и персонализирания дизайн.

По време на изложението ще можете да се запознаете с най-новите продукти и артикули предлагани от нашата фирмата.

Спектърът на продуктите и услугите на ТМТ Expo обхваща всички етапи от производствения процес на създаване текстилни продукти - от производството на влакна, проектирането, кроенето и CAD/CAM, през подготовка за производство до самото технологично производство.
Заедно с това ще бъдат представени и следните сектори: текстилна логистика, пресоване и гладене, довършителни работи и тестване, вътрешно материален поток, осигуряване на качество, оборудване за пране и химическо чистене.

За повече информация - http://tmtexpo.bg/index.php/bg/.

Заповядайте, очакваме Ви!

     © 2007 Ботексим ООД