• Новини/Информация
JRC Reflex ще покаже новите рефлекторни прежди на Premiere Vision Accessories!!!


   JRC Reflex, производител на светлоотразителни материали, е разработил нова патентована рефлектираща прежда, наречена CRY - Покрита рефликтираща прежда (Coated Reflective Yarn), предназначена да намира приложения в области като кръгло- и плоско линейните плетачни машини, както и тъкани и бродерии. CRY ще бъдат изложени на щанда на компанията следващата седмица на Premiere Vision Accessories шоуто в Париж - Зала 4, H33 / 132.
Ново патентованата продуктова гама се предлага в три варианта: стандартен (950 Dtex, диаметър 250 микрона, 14/15GG), мини (450 Dtex, диаметър 200 микрона, 18GG), и нечуплив (750 Dtex, диаметър 220 микрона, 14GG).
Според компанията, материалът може да се използва от производителите на облекла за производство на чорапи, шапки, спортни облекла, трикотажни облекла и други иновативни продукти.
JRC Reflex е една от водещите компании, опериращи в пазара на рефлекторните материали. Нейните продукти се отличават в колекциите на водещите марки, съобщава компанията.
Иновациите и потребителските тенденции са основен фокус на компанията. Той постоянно се развива нови приложения, като безшевни апликации, надписни ленти, и др.
Източник: www.knittingindustry.com

     © 2007 Ботексим ООД