• Новини/Информация
Shima Seiki ще покажат най-новата си машина за мастиленоструен печат на FESPA 2015!!!


   Shima Seiki ще покажат най-новата машина за мастиленоструен печат на FESPA 2015!!!
Shima Seiki MFG, водещ производител на компютъризирани плетачни машини, от Уакаяма, заедно със Европейското си дъщерното дружество - Shima Seiki Европа и дистрибутора си Fenix Digital Group SRL, ще участват на изложението FESPA 2015 в Кьолн, Германия този май.

Също така на дисплея е най-новата версия на Shima Seiki - SDS-ONE APEX3 3D design system, която е в основата на концепцията на компанията - Total Fashion System.

Дигитален печат върху текстил
На дисплея ще бъде най-новото предложение на компанията в дигиталния печат върху текстил. SIP-160F3 е последният плоско мастилено-струен принтер на Shima Seiki, той е способен да осигури красив пълноцветен печат върху различни тъкани. Реактивни багрила, киселинни багрила и пигменти мастила могат да се използват за печат върху различни видове приложения.
Печатащата глава може да се вдига и сваля в зависимост от дебелината на артикула, което позволява печат върху тъкани с 3D текстури, или дори директно на крайни продукти, в това число готов трикотаж, който се произвежда в своята цялост, без никакви шевове, използвайки собствената си Wholegarment технология на плетачните си машини Shima Seiki.
Многокапковата технология, циркулацията на мастилото и дегазиращата система, и терморегулацията на мастилото предоставят ефективен и стабилен печат.

Система за управление на цветовете
Системата за управление на цветовете на SDS-ONE APEX3 осигурява точни симулации на печатаното парче за проверка, преди да печатате на SIP-160F3.
С всестранна подкрепа на всички аспекти по веригата на доставка на облекло, APEX3 интегрира производството в един гладък и ефективен работен процес от развитието на преждата, планирането и проектирането на продуктите в прозиводството до крайния продукт и дори насърчаване на продажбите.
Особено ефективна е способността на APEX3 за подобряване на процеса на планиране с Витруалната мостра (Virtual Sampling). Фото-реалистична симулационна способност позволява на Virtual Sampling да сведе до минимум скъпото време и ресурса изискващ се за производството на мостри, докато същевременно повишава качеството на представяне.
За повече информация:
Shima Seiki Европа, LTD.
Shima Seiki MFG., LTD.

- Източник: http://www.knittingindustry.com/

     © 2007 Ботексим ООД