• Новини/Информация
Comez, световен лидер в крошет и основно-плетачните технологии, ще представи неговата Comez Acotronic 8B / 600 електронна крошет машина с комбинирани игли на тазгодишното изложение- Techtextil!


   Comez, световен лидер в крошет и основно-плетачните технологии, ще представи неговата Comez Acotronic 8B / 600 електронна крошет машина с комбинирани игли на тазгодишното изложение- Techtextil, което се провежда във Франкфурт, Германия 4-7 май.

Машината - Comez Acotronic 8B / 600. © Comez От октомври 2012 г., Comez е съчетала своята стопанска дейност в областта на крошет технологията със собственика Якоб Мюлер AG и двете марки съвместно ще покажат своите машини в Techtextil 2015. "Comez е предоставила набор от машини, които са особено подходящи за производство на безброй артикули за техническа употреба, като панделки, ленти, плоски и тръбни платове, 3D тъкан, обикновена и тръбна мрежа, които се използват в множество разнообразни приложения в няколко сектора като медицинския, гео-текстила, строителството, автомобилостроенето, индустрията, транспорта, спорта и отдиха и мебелите ", обяснява Comez` Фиоренцо Санзани.

Според компанията, машините Comez имат идеални характеристики, подходящи за производството на технически текстил:

Високата степен на гъвкавост при използване на специални прежди, които могат да се обработват безопасно при поддържане на високи работни скорости (естествени прежди като вълна и памук, специални прежди като кевлар, арамидни и стъклени влакна, мед и цинк прежди и т.н.)

Comez машините могат да произвеждат широка гама от основни конструкции плетива, като затворено плетачно трико, отворено плетачно трико, затворено верижен ефект и отворен верижен ефект, който придава на плата отлични характеристики в стабилността на размерите или триизмерни ефекти.

Благодарение на изключителното използване на електронната система за задвижване на Comez, е възможно да се получат много дълги и разнообразни модели повторения и специални ефекти върху тъканите, чрез гарантиращото постоянно и равномерно подаване на преждата.

"В Techtextil 2015 ще покажем в експлоатация нашата Comez Acotronic 8B / 600, тя е висока ефективна електронна крошет машина, използвайки комбинирани игли, за производството на широка гама от панделки, технически и медицински текстил, както еластични и така и нееластични," каза г-н Санзани, като добави:

"Машината се предлага във файн 15 (игли на инч), с работна ширина - 600 mm и е снабден с 8 вътък барове с електронно управление."

"Комбинираните игли правят устройството лесно приспособимо, като позволява обработката в основата – както и в допълнение към класическите синтетични нишки (полиестер, полиамид) - и на естествени прежди (памук, вълна) и специални влакна (кевлар, фибростъкло, въглерод)"

Електронната операционната система дава възможност за създаване на сложни модели, с много дълги модели повтарения, заключава Comez.

- Източник: http://www.knittingindustry.com/warp-knitting-crochet/comez-acotronic-8b600-to-be-shown-at-techtextil/?utm_source=news_alerts&utm_medium=email&utm_campaign=news_alerts


     © 2007 Ботексим ООД