• Новини/Информация
Сантони стартира високо производителнa, нискоенергийна безшевна машина!!!


   "Сантони" стартира високо производителна, нискоенергийна безшевна машина. Непрекъснатите предизвикателства на пазара в последно време предизвикаха изследователския отдел за развитие на водещия производител на безшевни плетачни машини "Сантони" да модернизира своята пълна гама от кръгло плетачни машини. Съответно, основаната в Бреша/Италия компанията вече е готова с внедряването в световен мащаб на своята напълно актуализирана SM8 TOP2V машина, която да замени настоящият SM8 TOP2 модел.
Коментирайки последното предложение на компанията, маркетинг мениджъра Патрик Силва каза на трикотажна промишленост: "Това е концептуално нова машина, която е снабдена с множество изключителни патенти. Тя предлага изключителна производителност, средно 30% по-висока от сегашния модел и е с невероятно добра енергийна ефективност."
"Това е иновативна технология, която позволява на нашите машини да имат малки размери. Това в съчетание с подобрен ергономичен дизайн за по-лесно обслужване, предлага потенциално 30% допълнително производство за същата количество машини."
"Невероятно пестене на енергия"
Но SM8 TOP2V не е само за повишаване на производителността. Става дума и за запазване на енергията и играе роля в опазването на околната среда, като Патрик Силва обяснява:
"Комбинирайте това с намаляване на потреблението на енергия с 15% и имате машина предлагаща по-добра устойчивост на околната среда."
"На върха на тези предимства, новите машини са лесни за употреба, с изцяло ново разработени стратегически плетачни части, така може да се получи по-добро качество на крайния продукт."
Най-новите материали са използвани при строителството на SM8 TOP2V. Материали като въглеродни влакна се използват за намаляване на движението на частите, по-ниска консумация и както "Сантони" казва "невероятна икономия на енергия".
SM8 TOP2V е електронна сингъл джърси кръгло плетачна машина. Машината е предназначена за ефективно производство на сингъл джърси безшевни платове за бельо, бански костюми, връхни, спортни и санитарни облекла. Техническите данни за машината ще бъдат публикувани своевременно.
За "Сантони"
"Сантони" е основана през 1919 г. като първия италиански производител на чорапни машини. През 1988 г. компанията е придобита от престижната "Лонати Груп", световен лидер в производството на машини за чорапи и чорапогащи.
От тогава компанията се превърна в синоним на "безшевното" явление, и се превръща в световен лидер в производството на електронни плетачни машини за дрехи, без шевове.
Днес "Сантони" отговаря на 97% от търсенето в световен мащаб за безшевни машини, които се използват в различни сектори на шивашката промишленост, включително бельо, бански костюми, връхни дрехи и спортни и медицински облекла.
Допълнителна информация:
Santoni SpA
Автор: Били Хънтър

     © 2007 Ботексим ООД